Jeugdkoor Animo heet nu Animo Zingt!
En bij een nieuwe naam horen nieuwe ideeën. Voortaan willen we met projecten en speciale thema avonden/middagen werken. Afgelopen zomer was onze eerste thema avond in de vorm van een gezellige kampvuursessie.

Sinds oktober zingen we weer samen in De Reinder Budel-Schoot op vrijdag avond tussen 19:30 en 20:30. Iedereen is welkom, dus kom gezellig langs, geen ervaring nodig. De rest van 2022 is dit helemaal voor niks.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en projecten? Laat hieronder je e-mailadres achter en/of volg ons op Facebook en Instagram.

---

Wat houdt dat dan in zo'n project of thema avond?

Projecten zullen een afgebakende periode van enkele weken/maanden zijn. Thema avonden/middagen staan los van projecten. Je mag zelf kiezen waar je je voor inschrijft waardoor je niet het hele jaar aan iets vast zit. Zo is er voor ieder wat wils.

Cool! Waar kan ik me inschrijven?

Voor onze gezellige vrijdag avond repetitie is geen inschrijving nodig. Zodra er andere datums vast staan zullen we dit delen via mail en de socials.

Ik heb nog een vraag?

Stel ze gerust. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan beantwoorden we zo snel mogelijk.

---

Kun je het formulier niet goed laden? Gebruik dan deze link.